Η Αντιγόνη του Σοφοκλή στα αρχαία ελληνικά

Η Αντιγόνη του Σοφοκλή στα αρχαία ελληνικά με υπέρτιτλους στα νέα ελληνικά και στα αγγλικά επαναλαμβάνεται φέτος στο Κτήμα του Θοδωρή Αρβανίτη Σάββατο 9, Κυριακή 10, Σάββατο 23 και Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου στις 8.30 μ.μ από το Θέατρο ΕΚΣΤΑΝ, σε σκηνοθεσία Γιάννη Σταματίου.

Κάντε τη διαδρομή για την παρακολούθηση της Αντιγόνης, προορισμό. Ο θίασος και ο οικοδεσπότης του κτήματος θα σας υποδεχτούν με τις καλύτερες συνθήκες. Θα σας οδηγήσουν να περιπλανηθείτε στο Κτήμα και να ενημερωθείτε πάνω στις βιολογικές καλλιέργειες. Η παρακολούθηση της παράστασης θα είναι συγχρόνως και μια γευστική απόλαυση. Ένα γεύμα με βιολογικά προϊόντα τού κτήματος και άφθονο κρασί θα μας περιμένει μετά την παράσταση όχι μόνο για να κουβεντιάσουμε με τον θίασο αλλά και να περάσουμε ευχάριστα. Ξαναβρίσκουμε τις μέρες τού αρχαίου θεάτρου…

Συντελεστές της παράστασης
Σκηνικά – Κοστούμια: Μπέτυ Λυρίτη
Βοηθός σκηνοθέτη: Ελένη Καταλιακού
Μουσική: Χρίστος Θεσσαλονικεύς
Φωτισμοί: Παναγιώτης Μαζαράκης

Με σειρά εμφάνισης 12 ηθοποιοί
Αντιγόνη: Μαρίτα Βλασσοπούλου
Ισμήνη: Μίνα Καθέρη
Κρέων: Γιάννης Σταματίου
Φύλακας: Γιώργος Φώσκολος
Αίμονας: Μάριος Τσαμαντιώτης
Κρατήσεις θέσεων στο τηλ: 6947970172

(Οι κρατήσεις είναι απαραίτητες γιατί οι θέσεις είναι περιορισμένες και για να ξέρουμε πόσο θα μαγειρέψουμε…!)Για να έρθετε στο ΚΤΗΜΑ ΑΡΒΑΝΙΤΗ: Παίρνετε την Εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας και στο 27ο χλμ. στρίβετε δεξιά προς ΄Αγιο Στέφανο. Μετά από 1 (ένα) χιλιόμετρο υπάρχει πινακίδα που γράφει: ΚΑΛΑΜΟΣ – ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ. Στρίβετε αριστερά, ο δρόμος αυτός λέγεται λεωφόρος ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΟΣ. Οδηγείτε στη συνέχεια για 4 (τέσσερα) περίπου χιλιόμετρα ώσπου συναντάτε τα ΦΥΤΩΡΙΑ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ και αμέσως μετά τα ΦΥΤΩΡΙΑ ΤΣΑΚΙΡΗ. Εκεί ακριβώς θα στρίψετε δεξιά στην οδό ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΣΑΚΙΡΗ (προσοχή η οδός Γεωργίου Τσακίρη από ένα σημείο και μετά είναι χωματόδρομος). Σε 900 μέτρα είναι το ΚΤΗΜΑ ΑΡΒΑΝΙΤΗ.

Τειρεσίας:   Κώστας Λάσκος
Άγγελος: Παναγιώτης Ξανθόπουλος
Ευρυδίκη: Χάρις Συμεωνίδου
Εξάγγελος: Στάθης Τσιτσιγκρώνης

ΧΟΡΟΣ
Κορυφαίοι: Γιάννης Γιούλης, Γιάννης Τριανταφυλλόπουλος
Μέλη: Ανδρέας Σταθογιαννόπουλος, Μάριος Τσαμαντιώτης, Κώστας Λάσκος,
Χρίστος Θεσσαλονικεύς

Τιμή εισιτηρίου 10 ευρώ(συμπεριλαμβάνεται φαγητό και κρασί).